Työtasot HPL

HPL kompaktit työtasot ovat innovatiivinen ratkaisu, joka on erinomainen vaihtoehto kivi- ja komposiittitasoille sekä saneeraustyötasoille. Tässä tuotteessa yhdistyvät laminaattityötasojen kestävyys ja kiinteäpintaisten työtasojen estetiikka. HPL-työtasot ovat moderneja, erittäin vahvoja 10 - 12 mm paksuja työtasoja, joiden kevyt, minimalistinen muotoilu tekee vaikutuksen ja samaa HPL kompakti työtasoa käytetään sekä työtason että taustalevyn tilalle. HPL kompaktit työtasot sopii myös suoraan vanhojen tasojen päälle mikä huomattavasti keventää remonttia. 

Ohuet HPL-kompaktilevyt ovat täysin itsekantavia, joten ne eivät vaadi ylimääräistä alustaa (alustalevyä) ja ovat helppoja käsitellä (ne voidaan leikata ja jyrsiä kuten puuelementtejä tai puupohjaisia ​​paneeleja). Työtasot on valmistettu kiinteästä, ohuesta HPL-kompaktilaminaatista, mikä antaa niille paremman kestävyyden iskuja, lämpötiloja, naarmuja ja muita tekijöitä vastaan, joille keittiön työtasot ovat alttiina päivittäisessä käytössä. Tasot ovat täysin vedenpitäviä.

 Tämän ansiosta HPL-keittiön työtasot sopivat täydellisesti sinne, missä työtason pinta on alttiina naarmuille, usein roiskuneelle vedelle tai kuumille juomille, sekä paikkoihin, jotka vaativat hygieenistä puhtautta. 

Ohuet HPL-keittiön työtasot ovat kovia ja niiden paksuus on vain 12 mm - joten ne ovat erinomainen keino uudistaa keittiön ilmettä ilman mittavaa kalusteiden vaihtoa.

Teemme tasot mittojen mukaan - tämä palvelu yhdessä mittatilausovien kanssa tekee keittiöremontin alalla todellisen läpimurron - hyväkuntoiset rungot jää paikalle ja uudet pinnat (ovet, tasot, taustalevyt) tulevat tilalle säästäen luontoa, rahaa ja hermoja.  


Tässä luokassa ei ole tuotteita.